Нови книги

Описание

Препъвайки се към вечността. Един обикновен човек в сферата на просветлението (Stumbling Into Infinity: An Ordrinary Man in the Sphere of Enlightenment)

Препъвайки се към вечността. Един обикновен човек в сферата на просветлението (Stumbling Into Infinity: An Ordrinary Man in the Sphere of Enlightenment)

14.00 лв.

Автор: Майкъл Фишман
Преводач: Ирина Манушева
ISBN: 978-954-733-799-2
формат: 13х20 см
страници: 280
година: 27 януари 2014
корица: Мека
категории: Езотерика, нехудожествена литература

Прочети откъс


В ръцете си държите интимната, понякога изумителна история на духовния път на Майкъл Фишман и срещата, променила завинаги живота му. Разказът започва с полет към Индия, по време на който той размишлява за необичайната верига от събития, отвела го от трудното му детство към неочакваната роля на приятел и помощник на известен хуманитарист и духовен водач. Увлекателните и откровени спомени на Майкъл Фишман ни разкриват състрадателния и мистичен свят на един просветен човек. Завладяваща книга, в която забележителни преживявания се смесват  с вътрешна борба и търсене на смисъл.

„Пътуването на Майкъл Фишман разкрива как страховете и негативните емоции могат да бъдат трансформирани в любов, състрадание и по-висше съзнание, когато ученикът има искрена връзка с мъдър учител.”

Дийпак Чопра


„Препъвайки се към вечността” е една от най-увлекателните книги, които съм чел. Книгата е изпъленена с драматични моменти, много практична мъдрост и разцъфването на автора в любов и отдаденост. Всичко това е описано по неповторим начин с характерното за автора чувство за хумор. Книгата също ни разкрива и аспекти от личността на Шри Шри Рави Шанкар, личния гуру на Майкъл Фишман.”

Константин Драгов

Няма въведени мнения.

Изпрати мнение

Prozoretz.com си запазва правото да изтрива мнения, които не спазват добрия тон.
capcha