Нови книги

Новини

СОФИЙСКИ МЕЖДУНАРОДЕН ПАНАИР НА КНИГАТА

Заповядайте на панаира на книгата, който ще се проведе от 10 до 15 декември в НДК. На щанд 212, 2 етаж, книгите на ИК "Прозорец" ще се предлагалт с 30% отстъпка.

НОВА ФЕНТЪЗИ ПОРЕДИЦА

На 14 октомври очаквайте "Чуждоземецът", първата книга от фентъзи поредицата "Сърцето на света". Сърцето на света е разкъсвана от междуособици земя, където над огромните градове с блестящи кули се носят въздушни кораби. От петдесет години Свещената империя на...

ТОМ КЛАНСИ, МАЙСТОРЪТ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ТРИЛЪР, ПОЧИНА НА 66 г.

Няма да е преувеличено да се каже, че със смъртта на Том Кланси на 66-годишна възраст приключи цяла една епоха в трилъра. Писателят, който напусна света на 1 октомври 2013, остави ярка следа в света на книгите с незабравимия образ на агент Джак Райън, който успява да се издигне...

ПРОЛЕТЕН БАЗАР НА КНИГАТА

Заповядайте на щанд №30 на Пролетния базар на книгата в НДК, където от 28 май до 2 юни 2013 г. можете да намерите книгите на ИК "Прозорец" с отстъпка от 30%.

СЕНЗАЦИЯ В НАУЧНОФАНТАСТИЧНАТА ЛИТЕРАТУРА НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

Търсете в книжарниците романа "Тел" на Хю Хауи, определян като едно от най-интересните заглавия в научната фантастика през последните години. Правата за екранизация на книгата са закупени от 20th Century Fox и режисьор на проекта е легендата Ридли Скот.