Нови книги

Описание

Облакът атлас (Cloud Atlas)

Облакът атлас (Cloud Atlas)

16.00 лв.

Автор: Дейвид Мичъл
Преводач: Магдалена Куцарова-Леви
ISBN: 978-954-733-757-2
формат: 13x20 см
година: 19 ноември 2012
корица: Мека
категории: Художествена литература, роман

Прочети откъс


Един от най-забележителните постмодерни гласове в литературата на XXI век, Дейвид Мичъл съчетава приключенско повествование с типична за Набоков страст към загадките, наблюдателност в изграждането на героите и вкус към философските и научните разсъждения в традицията на Умберто Еко, Харуки Мураками и Филип К. Дик. Резултатът е блестяща и оригинална литература, колкото дълбока, толкова и занимателна.
"Облакът атлас" се състои от шест истории, наредени една в друга като кукла матрьошка, които превеждат читателя през различни времена и места –от XIX век в далечния Тихи океан до постапокалиптично бъдеще на Хаваите. В хода на повествованието Мичъл разкрива каква е връзката между отделните герои, как се преплитат съдбите им и как душите им се носят във времето и пространството като облаци в небето.

Вашите мнения

01 vermeeren.be, 22.05.2015

vermeeren.be http://vermeeren.be/buy-kitesurfing--best-lawn-mower.html reseaupro.parisdescartes.fr http://reseaupro.parisdescartes.fr/uploads/blog/shop-online-best--kitesurfin.html www.toplite.com.au http://www.toplite.com.au/plesk-stat/blog/best-flight-prices--technology-s.html www.duythuc-bearing.vn http://www.duythuc-bearing.vn/uploads/userfiles/kitesurfing-harness--best-phone-o.html www.enotecanova.com.pl http://www.enotecanova.com.pl/obrazki/blog/best-food-processors--hindi-mea.html moascpurchasing.com http://moascpurchasing.com/blog/shop-online-best--kite-equip.html www.igmpiindia.org http://www.igmpiindia.org/NLJul25-14/blog/kite-surf-shop--best-deal-Auck.html www.lavie.fr http://www.lavie.fr/http:/icon.telerama.fr/medias/blogs/media/free-shipping--meaning-of-it-in-h.html

Изпрати мнение

Prozoretz.com си запазва правото да изтрива мнения, които не спазват добрия тон.
capcha